EEN TEAM IS MEER DAN DE SOM DER LEDEN

Teamcoaching kan ingezet worden voor teams die:

  • In een veranderproces zitten
  • Handvatten nodig hebben om oude patronen te doorbreken
  • Motivatie en inspiratie willen hervinden
  • Verbetering willen in samenwerking en communicatie

Voor een langdurig en optimaal effect van teamcoaching kan er na het teamcoachtraject een korte en krachtige intervisiemodule ingezet worden. Deze module bestaat uit 3 begeleide intervisies van 2 uur, waarin het team uitgerust wordt met intervisiemethodieken om van elkaar te blijven leren. Expertise en kwaliteiten binnen het team worden zo maximaal gebruikt.


Bied uw team een APK Teamcoaching!
Alle goede dingen behoeven onderhoud. Zo ook een team. Geleidelijk aan kan de gemeenschappelijke doelstelling vervagen, communicatie verstommen, vertrouwen uitdoven… Het team verdient een revisie en een oppepper!
Alle neuzen weer dezelfde kant op en iedereen wordt uitgedaagd (eigen) kwaliteiten en vaardigheden te onderzoeken.

Doel: Het team laten excelleren en optimaal gebruik laten maken van de aanwezige kwaliteiten en vaardigheden. Wat is er nodig om het team weer gesmeerd te doen werken? We onderzoeken waar haperingen en kwaliteiten zitten. Sleetse handvatten worden opgepoetst en de teamleden hervinden hun plek.

Werkwijze: Aan de hand van een teamspel wordt de dynamiek inzichtelijk gemaakt. Op een lichte en speelse manier, wordt het team uitgedaagd kwaliteiten en vaardigheden maximaal in te zetten. Krachten en aandachtspunten worden zichtbaar.  

Duur: 1 dagdeel.