KLANTEN OVER HUN TRAJECT

“Als supervisor heeft Annette mij begeleid in een moeilijke fase in mijn werk, waarin ik niet lekker in mijn vel zat en mijn inspiratie ver te zoeken was. Zij heeft mij geholpen om mijn eigen krachtbronnen weer aan te boren en mijn eigen pad te bewandelen. En dat alles in harmonie met mijn collega’s en gezinsleven. Zij zocht precies dié opdrachten en creatieve werkvormen die bij mij pasten en mij aanzetten tot verandering. Haar begeleiding was positief, liefdevol en diepgaand.” 
– een supervisant –

“Annette is creatief met werkvormen! Hierdoor werden de sessies dynamisch en verrassend.
De mate van creativiteit maakt dat het hele traject mij is blijven boeien en inspireren. Statische processen roepen bij mij vaak verveling en saaiheid op en hierbij haak ik snel af. De beweging en luchtigheid paste goed bij wie ik ben.
– een supervisant –

“Ik heb zo ongelofelijk veel geleerd! En in zo’n korte periode. Ik krijg het overigens ook terug uit mijn omgeving. Theoretisch gezien wist ik het allemaal al lang. Ik kon het alleen niet integreren in mijn zijn, in mijn gevoel, in mijn hart en in mijn handelen. Dus het meest belangrijke wat ik heb geleerd is contact leggen tussen mijn hoofd en hart waardoor ik kennis kan uitwisselen tussen die twee.
Het heeft ook bijgedragen aan een stuk persoonlijke groei op weg naar volwassenheid. Ik heb het idee dat ik een soort basis heb nu die ik overal kan inzetten.
– een klant coachingstraject –

“Wat heb ik genoten van de vrijheid die Annet creëerde zodat we onze creativiteit konden aanspreken. Juist op de momenten dat ik het niet meer wist, mijn verstand mij belemmerde, kon ik op een ander niveau verder. Juist in deze vormen kon ik contact maken met mijn diepere laag en vond ik mijn intuïtie terug. Hartelijk dank!
– een supervisant in groepssupervisie –

“Interessante training, ruimte voor eigen inbreng door contacten vooraf maar ook tijdens de training.
interactief, leuke vernieuwende oefeningen
luchtig en toch met de nodige diepgang
ruimte voor feedback
gezellig
motiverend om door te gaan met het bouwen aan ons team
goede balans tussen theorie en praktijkoefeningen
motiverende relaxte trainers, ontspannen sfeer, humor”
– een APK teamcoaching –